ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW60M6050BB/EO 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806088803029 ENËLARËSE FULL MONTU... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€799.90€549.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806088803029
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW60M6050BB/EO 60CM
Brendi Samsung
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 59.8 cm
Lartësia 81.5 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra E bardhë
Nr i programeve 7
Programi më i shkurtër 60 Min
Konsumi Vjetor i Ujit 2940 Litra
Konsumi Vjetor i Energjisë 266 kWh / vit
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 3
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Ekran i gjerë LED, Raft i 3-të fleksibël, Rregullim i lehtë i lartësisë, Gjysmëprogrami, Blloku për fëmijë
Garanci 2 Vite

Please login first