ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE SAMSUNG DW60M6050SS/EO 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806088803036 ENËLARËSE GJYSMË MON... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€899.90€599.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806088803036
Modeli i Produktit ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE SAMSUNG DW60M6050SS/EO 60CM
Brendi Samsung
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 59.8 cm
Lartësia 81.5 cm
Thellësia 57.0 cm
Ngjyra Inox
Klasa e energjisë E
Nr i programeve 7
Programi më i shkurtër 30MIN
Konsumi Vjetor i Ujit 2940 LITRA
Konsumi Vjetor i Energjisë Konsumi vjetor i energjisë 266 kWh/vit Konsumim i energjise 95 kWh/100 cikle
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 3
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 43 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Raft filxhani i palosshëm, Rregullimi i lartësisë, Teknologjia Aqua Stop, Fillimi i vonuar i larjes, Gjysmë ngarkesë,
Garanci 2 Vite

Please login first