ENËLARËSE FULL MONTUESE SHARP QWNS12I49EXEU 45CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
4974019182438 ENËLARËSE FULL MONTU... Sharp

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€329.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 4974019182438
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE SHARP QW-NS12I49EX-EU 45CM
Brendi Sharp
Kapaciteti për person 9 Persona
Gjerësia 45.0 cm
Lartësia 82.0 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra E bardhë
Klasa e energjisë E
Nr i programeve 3
Programi më i shkurtër 50 min
Konsumi Vjetor i Ujit 11 Litra mesatarisht për cikël
Konsumi Vjetor i Energjisë 211 Kwh / vit
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran No
Kontroll Digjital No
Zhurma 49 db
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Kohëmatësi i vonesës, Mbrojtja nga tejmbushja dhe rrjedhjet, Koshi i sipërm i rregullueshëm në lartësi, Këmbë të rregullueshme
Garanci 5 Vite

Please login first