Enëlarëse Gjysmë Montuese Hugo H-En Gm7709Ct 60Cm

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8877070170696 ENËLARËSE GJYSMË MO... Hugo

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€309.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8877070170696
Modeli i Produktit ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE HUGO H-EN GM7709CT 60CM
Brendi Hugo
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 60 cm
Lartësia 82.5 cm
Thellësia 55 cm
Ngjyra White
Klasa e energjisë A++
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 30MIN
Konsumi Vjetor i Ujit 3080 LITRA
Konsumi Vjetor i Energjisë 258 kwh
Lloji i Montimit Gjysmë Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran No
Kontroll Digjital No
Zhurma 40 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first