Ndegjuese Noa Line Nlx1B Te Zeza

Lidhja Brendi Impedancë Specifikat
3.5mm

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€4.49
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Lidhja 3.5mm
Brendi
Impedancë
Ndjeshmëria -
Led drita No
Mikrofon No
Kontroller zerimi No
Gjatesia e kabllos 1.5M
Jetëgjatësia e baterisë -
Tipare tjera -
Garanci Nuk ka Garancion
Barkodi 3858892620427
Modeli i Produktit Ndegjuese Noa Line Nlx1B Te Zeza
Ngjyra Black

Please login first