ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EES47320L 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
7332543673018 ENËLARËSE FULL MONTU... Electrloux

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€599.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 7332543673018
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EES47320L 60CM
Brendi Electrloux
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 59.6 cm
Lartësia 81.8 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra White
Nr i programeve 8
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit 9.9 litra për cikël
Konsumi Vjetor i Energjisë për 100 cikle (kWh): 84
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Panel me tekst dhe simbole, Funksioni i vonuar i fillimit 1-24 orë, Sensori i ujit zbulon nivelin e ndotjes së ujit dhe rregullon konsumin e ujit, Treguesi i funksionit: njollë e lehtë në dysheme, me dy ngjyra, orë me zile, fillimi i vonuar 1-24h, faza e tharjes, GlassCare, Machine Care, program i zgjedhur, tregues për lustrim, kripë, XtraPower-shumë i fortë, Shporta e sipërme e rregullueshme në lartësi, edhe kur është plotësisht e ngarkuar, Shporta e sipërme ka rafte filxhanësh të palosshëm, dorezë me ngjyrë plastike,
Garanci 5 Vite

Please login first