ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX KEGB9305L 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
7332543840489 ENËLARËSE FULL MONTU... Electrloux

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€959.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 7332543840489
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX KEGB9305L 60CM
Brendi Electrloux
Kapaciteti për person 15 Persona
Gjerësia 59.6 cm
Lartësia 81.8 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra E bardhë
Klasa e energjisë D
Nr i programeve 8
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit 11 Litra mesatarisht për cikël
Konsumi Vjetor i Energjisë 86 kWh konsumi i energjisë për 100 cikle Eco
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Funksioni i mbylljes automatike, Grykë satelitore FlexiSpray, SENSORCONTROL zbulon enët e ngarkuara dhe rregullon konsumin e ujit dhe energjisë, Sensori i ujit zbulon nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit, Treguesi i kripës dhe shpëlarësit, Ndriçimi i dyshemesë, me dy ngjyra, Ekran LED, Motor Inverter, Spërkatës i poshtëm Satelitor, Ndriçimi i brendshëm
Garanci 5 Vite

Please login first