ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EEA12100L 45CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
7332543738427 ENËLARËSE FULL MONTU... Electrloux

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€569.90€429.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Enëlarese e integruar
Gjerësia e makinës: 44,6 cm
Numri i kompleteve të enëve: 9
Klasa energjetike: F (klasifikimi i ri)
Niveli i zhurmës: 49 db
Programet e larjes: 160 minuta, 90 minuta, Eko, Shpejtë 30 minuta, Shpëlarje dhe
ndalim prekjeje
Air Dry - teknologji e tharjes me ajër natyral
Hapja automatike e derës
2 grykë rrotulluese, 3 faza spërkatëse
Tasi i sipërm me raftet e kupave të palosshme, tasi i poshtëm me ndarje fikse
Përmasat (HxWxD): 82.0 x 44.6 x 55.0 cm

Barkodi 7332543738427
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EEA12100L 45CM
Brendi Electrloux
Kapaciteti për person 9 Persona
Gjerësia 44.6 cm
Lartësia 81.8 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra White
Klasa e energjisë F
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit 2772 Litra
Konsumi Vjetor i Energjisë 222 kWh
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran No
Kontroll Digjital No
Zhurma 49 db
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Teknologjia AirDry( për tharje me efikase pas ciklit), spërkatës uji i dyfishtë
Garanci 5 Vite

Please login first