ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW50R4040BB/EO 45CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8801643762360 ENËLARËSE FULL MONTU... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€599.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8801643762360
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW50R4040BB/EO 45CM
Brendi Samsung
Kapaciteti për person 9 Persona
Gjerësia 45.0 cm
Lartësia 81.5 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra E bardhë
Nr i programeve 6
Programi më i shkurtër 60 Min
Konsumi Vjetor i Ujit 2660 litra / vit
Konsumi Vjetor i Energjisë 222 kWh / vit
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 46 dB
LED Indikatori i Kripes No
Tipare tjera Gjysmë ngarkesë, Bllokimi i sigurisë për fëmijët, Lartësia e rregullueshme tek shorta e sipërme, Aqua stop, Sensori i rrjedhjes
Garanci 2 Vite

Please login first