ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW60M6040BB/EO 60CM BLACK

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806088803005 ENËLARËSE FULL MONTU... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€719.90€469.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806088803005
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE SAMSUNG DW60M6040BB/EO 60CM BLACK
Brendi Samsung
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 59.8 cm
Lartësia 81.5 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra Black
Nr i programeve 12
Programi më i shkurtër 60 Min
Konsumi Vjetor i Ujit 2940 LITRA
Konsumi Vjetor i Energjisë 262 kWh/a
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Bllokim për femijë,dezinfektim antibakterial
Garanci 2 Vite

Please login first