Enëlarëse Gjysmë Montuese Hugo H-En Gm7710Ct 45Cm

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8866001889540 ENËLARËSE GJYSMË MON... Hugo

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€299.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8866001889540
Modeli i Produktit ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE HUGO H-EN GM7710CT 45CM
Brendi Hugo
Kapaciteti për person 9 Persona
Gjerësia 45.0 cm
Lartësia 81.2 cm
Thellësia 60.0 cm
Ngjyra White
Klasa e energjisë A++
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit 2520 Litra
Konsumi Vjetor i Energjisë 197 kWh
Lloji i Montimit Gjysmë Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran No
Kontroll Digjital No
Zhurma 49 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first