ENËLARËSE FULL MONTUESE HUGO H-EN FM7713FT 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8866000014339 ENËLARËSE FULL MONTU... Hugo

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€319.90€229.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8866000014339
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE HUGO H-EN FM7713FT 60CM
Brendi Hugo
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 60 cm
Lartësia 82.5 cm
Thellësia 55 cm
Ngjyra White
Klasa e energjisë A++
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 30MIN
Konsumi Vjetor i Ujit 3080 LITRA
Konsumi Vjetor i Energjisë 258 kwh
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran No
Kontroll Digjital No
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first