Enëlarëse Full Montuese Whirlpool Wcic 3C33

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8003437616273 ENËLARËSE FULL MONTU... Whirlpool

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€529.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Përparësitë kryesore:

  • 6. SENSE PowerClean Pro
  • Sistemi i Hapjes së Dyerve - gjysmëhapje automatike e derës pas përfundimit të ciklit të larjes, tharje e shpejtë nga qarkullimi natyror i ajrit.
  • 8 programe larjeje
  • kapaciteti 14 grupe enësh
  • zhurma 43 dB
  • Funksioni i larjes së vonuar ju lejon të vononi larjen e enëve për 1 deri në 12 orë dhe automatikisht të ndizni enëlaresen kur i përshtatet më shumë përdoruesit.
  • Një avantazh tjetër është funksioni Multizone , i cili ju lejon të lani enët vetëm në shportën e sipërme ose të poshtme . Kjo për faktin se falë aktivizimit të pavarur të krahut të poshtëm ose të sipërm, ai mund të përqendrojë procesin e larjes aty ku ju nevojitet.
Barkodi 8003437616273
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE WHIRLPOOL WCIC 3C33
Brendi Whirlpool
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 60 cm
Lartësia 82.5 cm
Thellësia 60 cm
Ngjyra Transparent
Klasa e energjisë D
Nr i programeve 8
Programi më i shkurtër 30MIN
Konsumi Vjetor i Ujit 2660 l / vit
Konsumi Vjetor i Energjisë 238 kWh / vit
Lloji i Montimit Total Montues
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran No
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 43 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Sistemi NaturalDry
Garanci 5 Vite

Please login first